ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG

Όποια/όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την προσπάθειά μου,μπορεί να το κάνει με μια δωρεά μέσω PayPal στον λογαριασμό : ovitrouvios@yahoo.gr

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλές αναγνώσεις !

ΕΛΛΗΝ ΑΛΚΙΜΟΣ

Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Η αστυνομία θα χρησιμοποιεί ένοπλα Drones κατά των πολιτών της Αμερικής ....


Σε πρώτο στάδιο, αναμένεται πως 30.000 drones (μη επανδρωμένα αεροσκάφη) θα κατασκοπεύουν τους Αμερικάνους πολίτες στο εσωτερικό της χώρας, τα οποία θα είναι εξοπλισμένα με μη θανατηφόρα όπλα.

Το δίκτυο CBS αναφέρει ότι, το Γραφείο του Σερίφη της Κομητείας Μοντγκόμερι στο Τέξας «εξετάζει τη χρήση λαστιχένιων σφαιρών και δακρυγόνων για τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της».

«Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε βία, θανατηφόρα ή μη θανατηφόρα, από ένα drone», απάντησε η δικηγόρος Catherine Crump, από την ACLU.

Όπως αναφέρθηκε πέρυσι, παρόλο που το Γραφείο του Σερίφη της Κομητείας του Μοντγκόμερι αρχικά ισχυρίστηκε ότι μη επανδρωμένα αεροσκάφη θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την επιτήρηση μόνο, τα μη επανδρωμένα οχήματα αέρος Shadowhawk στο παρελθόν είχαν χρησιμοποιηθεί εναντίον υπόπτων τρομοκρατών στο Αφγανιστάν και την Ανατολική Αφρική, και έχουν τη δυνατότητα να ρίχνουν με όπλα tazer (όπλα αναισθητοποίησης μέσω ηλεκτροσόκ,τα οποία όμως μπορούν να φέρουν το θάνατο) σε υπόπτους από πάνω, καθώς και να κουβαλούν καραμπίνες διαμετρήματος 12-ga και εκτοξευτές χειροβομβίδων.



Αυτή είναι μια τρομακτική νέα προκαταβολή στον πόλεμο της κυβέρνησης κατά του αμερικάνικου λαού και μια συγκλονιστική ένδειξη για το πώς ο μηχανισμός του πολέμου κατά της τρομοκρατίας έχει στραφεί στο εσωτερικό της χώρας.

Σύντομα δεν αποκλείεται να τα δούμε και στους ουρανούς της Ευρώπης...


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου