ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG

Όποια/όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την προσπάθειά μου,μπορεί να το κάνει με μια δωρεά μέσω PayPal στον λογαριασμό : ovitrouvios@yahoo.gr

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλές αναγνώσεις !

ΕΛΛΗΝ ΑΛΚΙΜΟΣ

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ερευνα γενετιστών για την καταγωγή του Χίτλερ!

Τεστ DNA που έγιναν πρόσφατα σε 39 εν ζωή συγγενείς του Χίτλερ, βρήκαν στον γονότυπό τους γονίδια που εντοπίζονται στους πληθυσμούς αυτών των περιοχών!
 Για την έρευνα ένωσαν τις δυνάμεις τους ο Βέλγος δημοσιογράφος Ζαν-Πολ Μούλντερς και ο ιστορικός Μαρκ Βερμέρεν, οι οποίοι, αφού εντόπισαν τους εν ζωή συγγενείς του Αδόλφου Χίτλερ, έλαβαν δείγματα σάλιου τα οποία εν συνεχεία τα έστειλαν για ανάλυση DNA.
 Τα αποτελέσματα της ανάλυσης του γενετικού υλικού έδειξαν ότι σε όλους τους συγγενείς του Φίρερ εντοπίστηκε το χρωμόσωμα Haplogroup E1b1b1, το οποίο εμφανίζεται κατά κύριο λόγο στους Βερβέρους του Μαρόκου, της Τυνησίας και της Αλγερίας αλλά και στους Σεφαρδίτες και τους Ασκενάζι Εβραίους! Το 20% των Y χρωμοσωμάτων των Ασκενάζι και το 8,6%- 30% των Υ χρωμοσωμάτων του πληθυσμού των Σεφαρδιτών είναι τα Haplogroup E1b1b1.

 «Η ανακάλυψη αυτή είναι πραγματικά συνταρακτική», δήλωσε ο γενετιστής στο Καθολικό Πανεπιστήμιο του Λέβεν, Ρόνι Ντεκορτέ, καθώς, όπως υπογράμμισε, «γκρεμίζει την ιδεολογία των ναζί, στην οποία η φυλή και το αίμα έπαιζε καθοριστικό ρόλο. Η υπόθεση για την καταγωγή του Χίτλερ ήταν απολύτως σωστή, αφού καταφανέστατα δεν ήταν ούτε "καθαρός", ούτε "άριος"».

http://www.pyles.tv/News/theories-synomosias/Hitler-was-not-arios.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου