ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG

Όποια/όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την προσπάθειά μου,μπορεί να το κάνει με μια δωρεά μέσω PayPal στον λογαριασμό : ovitrouvios@yahoo.gr

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλές αναγνώσεις !

ΕΛΛΗΝ ΑΛΚΙΜΟΣ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Τα blogs στο επίκεντρο νομοπαρασκευαστικής επιτροπής

Ειδική νομοπαρασκευαστική επιτροπή για τον εξορθολογισμό των διατάξεων που αφορούν το ηλεκτρονικό έγκλημα και την αποτελεσματική προστασία των θυμάτων συστήνεται με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.
Συγκεκριμένα, η επιτροπή θα ασχοληθεί με την ταυτοποίηση των διαχειριστών blogs και τη διεύρυνση του καταλόγου των εγκλημάτων για τα οποία θα επιτρέπεται η άρση του απορρήτου.
Σύμφωνα με την απόφαση την επιτροπή συγκροτούν ο Αθανάσιος Ράντος, αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της ... Επικρατείας ως πρόεδρος και μέλη οι Αθανάσιος Κατσιρώδης, αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Χαράλαμπος Μαχαίρας, πρόεδρος Εφετών, Εμμανουήλ Σφακιανάκης, αστυνομικός διευθυντής της υποδιεύθυνσης δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, Ηλίας Θεοδωράτος, νομικός σύμβουλος της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, Ζωή Καρδασιάδου, διδάκτωρ νομικής, προϊσταμένη του τμήματος Ελεγκτών της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και Πάσχος Μανδραβέλης, δημοσιογράφος. Γραμματέας της επιτροπής ορίζεται η Μαρία Αδαμοπούλου, διδάκτωρ Νομικής.
Η επιτροπή θα ολοκληρώσει το έργο της έως τις 30-9-2011 και δεν προβλέπεται καμία αποζημίωση για τα μέλη της.


http://www.adalis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου