ΔΩΡΕΑ ΠΡΟΣ ΤΟ BLOG

Όποια/όποιος επιθυμεί να βοηθήσει την προσπάθειά μου,μπορεί να το κάνει με μια δωρεά μέσω PayPal στον λογαριασμό : ovitrouvios@yahoo.gr

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι καλές αναγνώσεις !

ΕΛΛΗΝ ΑΛΚΙΜΟΣ

Κυριακή 29 Μαΐου 2011

3000 Αστυνομικοί και ασφαλίτες φυλάνε τον ΓΑΠ στα Καλάβρυτα για να τον προστατέψουν απο την "αγάπη" του κόσμου

Περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί, ελεύθεροι σκοπευτές, αυστηρά μέτρα προστασίας, μπλόκα, και… ελικόπτερα της Ελληνικής Αστυνομίας και του Στρατού βρίσκονται επί ποδός για την επίσκεψη του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στα Καλάβρυτα, ο οποίος συνοδεύει τον Καναδό ομόλογό του Στίβεν Χάρπερ στις εκδηλώσεις για το Ολοκαύτωμα της μαρτυρικής πόλης.
Τα μέτρα ασφαλείας είναι αυξημένα, όπως και τα μέτρα τροχαίας και τάξης, στην περιοχή των Καλαβρύτων, αλλά και την ευρύτερη περιοχή με την Αστυνομία να κλείνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα τόσο την Πατρών – Καλαβρύτων μέσω Χαλανδρίτσας όσο και την Αιγίου – Καλαβρύτων μέσω Φτέρης.
Όλοι θέλουν να αποφευχθούν τυχόν ακραίες αντιδράσεις είτε από «αγανακτισμένους» πολίτες είτε από άλλους.

Οι πρώτες αποδοκιμασίες

Περνώντας μέσα από τα Καλάβρυτα ο κ. Παπανδρέου "εισέπραξε" τις πρώτες αποδοκιμασίες. Μια ομάδα πολιτών κρατώντας ένα πανό, που έγραφε "ανεπιθύμητος", φώναξαν συνθήματα κατά του μνημονίου. Εκτιμάται ότι αντιδράσεις αυτού του είδους θα υπάρξουν και έξω από το ξενοδοχείο "ΧΕΛΜΟΣ", όπου στις 12:30 είναι προγραμματισμένη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τους φορείς της Αχαΐας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου